Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

28
Ağustos

Doktorunuz “ayağınıza” geliyor

TÜMÜ PAYLAŞ

Doktorunuz “ayağınıza” geliyor
Doktorunuz “ayağınıza” geliyor
Doktorunuz “ayağınıza” geliyor
Doktorunuz “ayağınıza” geliyor
İzmirliler’e şifa dağıtan Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi, 84. Enternasyonal Fuar’da uzman hekimleri vatandaşlarla buluşturacak. Sıklıkla merak ettiği konularda bilgi alacak ziyaretçiler, doktorlara bire bir soru sorma imkanı da bulacak.

Ziyaretçilerine 84. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonel Fuarı’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi de “Gün Batımı Sağlık Sohbetleri” ile ziyaretçilerini karşılayacak. Bu yıl 4.’sü gerçekleştirilecek buluşmada, standı ziyaret eden konuklara ilk yardım, kemik erimesi, prostat ve koroner angio gibi vatandaşların sıklıkla merak ettiği konularda bilgi verilecek. Ayrıca vatandaşlar, doktorlara bire bir soru sorma imkanı da bulacak.
Kültürpark’taki Belediye Sokağı’nda yer alan Eşrefpaşa Hastanesi standı için 107 yıllık tarihi binanın bir minyatürü de hazırlandı. 107 yıldan bu yana İzmir halkının sağlığı için hizmet veren Eşrefpaşa Hastanesi’nin yeni yatırımlarla hizmet kalitesini arttırdığını söyleyen Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Serdar Pedücoşkun, “Hedefimiz kentin her kesimine ulaşan eşit ve kaliteli sağlık hizmetini sunmak. Fuar boyunca uzman hekimlerimiz pek çok konuda ziyaretçilerimizi aydınlatmayı hedefliyor. Hastanemizde standart sağlık hizmetlerinin yanı sıra Kardiyoloji Bölümü’nde ‘Bilgisayarlı Anjiyografi’, Genel Cerrahi-Üroloji ve Kadın Doğum Bölümleri’nde ‘Endoskopik’ cerrahi yöntemleri, böbrek taşı kırma, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü’nde ‘Yenidoğan İşitme Testi’, Ortopedi Bölümü’nde ‘Kalça ve Diz Protezleri’ ve güçlü ekibimizle Fizik Tedavi ve Rehabalitasyon Bölümü’nde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ayrıca tüm görüntüleme ve laboratuvar-analiz yöntemlerini halkımızın hizmetine sunuyoruz. Fuar’da bu hizmetlerimizi de tanıtma fırsatı bulacağız” dedi. Eşrefpaşa Hastanesi yetkilileri, standı ziyaret eden konuklara sürpriz hediyeler de dağıtacaklarını söyledi.

8 gün sürecek
29 Ağustos ile 5 Eylül tarihleri arasında her akşam saat 20.00’da başlayacak “Gün Batımı Sağlık Sohbetleri”, Fuar Belediye Sokağı’ndaki Eşrefpaşa Hastanesi standı içinde, toplantı odalarında gerçekleşecek.
“Gün Batımı Sağlık Sohbetleri” nin ilki 29 Ağustos tarihinde Eşrefpaşa Hastanesi’nin Kardiyoloji Uzmanı Dr. Gaffar Karadoğan’ın “Sağlıkta Yanlış Bildiğimiz Doğrular” konulu sunumu ile başlayacak. 30 Ağustos’ta Dr. Hüseyin Çetinel “İlk Yardım”, 31. Ağustos tarihinde Ürolog Prof. Dr. Çağ Çal “Kadın ve Prostat Sorunu”, 1 Eylül’de Op. Dr. Ali Serdar Pedücoşkun “Su”, 2 Eylül’de Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Özlem Özdemir Yılmaz “Kemik Erimesi”, 3 Eylül tarihinde Spor Hekimi Dr. Mesut Nalçakan “Sağlıklı Yaşam Egzersizleri”, 4 Eylül’de Anestezi Uzmanı Dr. Hakan Özsel “Anesteziden Korkalım mı?” ve son olarak 5 Eylül’de Kardiyoloji Uzmanı Dr. Mustafa Tahtasız “Koroner CT Angio” konularında bilgi verecek.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber