Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

25
Ağustos

İzmir’in kurtuluşu için koşacaklar

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir’in kurtuluşu için koşacaklar
İzmir’in kurtuluşu için koşacaklar
İzmir’in kurtuluşu için koşacaklar
İzmir’in kurtuluşu için koşacaklar
Büyükşehir Belediyesi’nin İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü kutlamaları kapsamında bu yıl 3. kez düzenlediği yarı maraton için başvurular 4 Eylül Cuma günü son bulacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu 3. Yarı Maratonu” için heyecan başladı. Bugüne kadar yerli ve yabancı 600’ün üzerinde elit sporcunun kayıt yaptırdığı 21.1 kilometrelik yarı maraton, 6 Eylül Pazar günü koşulacak. Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak İnciraltı’nda Dokuz Eylül Üniversitesi Su ürünleri Fakültesi önünden dönülerek tekrar Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak yarı maratona 1995 doğumlu ve üstü, kulüp ve ferdi lisanslı sporcular katılabilecek. Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) kurallarına uygun olarak düzenlenen maratona katılan sporcuların sıcak havadan etkilenmemesi için Büyükşehir Belediyesi, belli noktalara su ve sünger istasyonları kuracak. Yarı maraton Büyük Bay, Büyük Bayan ve Veteran kategorilerinde gerçekleştirilecek. Yarışmada dereceye giren sporculara para ödülü verilecek.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, daha önceki yıllarda düzenlediği 9 Eylül Koşusu’nun kapsamını 2013 yılında genişleterek “yarı maratona” çevirmişti.

Son başvuru 4 Eylül’de
Yarışmaya katılacak sporcular, 4 Eylül Cuma günü saat 18.00’e kadar www.dokuzeylulyarimaratonu.com adresinden online kayıt yaptırabilecek. Yarışma hakkında detaylı bilgi 0 538 835 07 85 ve 0 532 375 43 12 numaralı telefonlardan alınabilecek.
 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber