Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

12
Ağustos

2. Kordon trafiğe açıldı

TÜMÜ PAYLAŞ

2. Kordon trafiğe açıldı
2. Kordon trafiğe açıldı
2. Kordon trafiğe açıldı
2. Kordon trafiğe açıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bulvarı’nın Ali Çetinkaya Bulvarı ile 1476/1 Sokak arasında kalan kısmında (İkinci Kordon) yaptığı yenileme çalışmalarının önemli bir bölümünü tamamlayarak yolu trafiğe açtı. Alt yapı çalışmaları nedeniyle taşları yıpranan yolda, yağmur ve içme suyu şebeke hatları da yenilendi. Ağustos ayının sonuna kadar kaldırımlardaki düzenlemeler ile aydınlatma sistemi yenilemesinin tamamlanacağı bildirildi. Yoldaki parklanma ve tıkanmalar ile yaya sirkülasyonu önündeki engelleri kaldırmayı da hedefleyen Büyükşehir ekipleri, onaylı projesi doğrultusunda kaldırımları genişletti. Yol gövdesine de duraklamaları engelleyecek metal baba montajı yapıldı.

İkinci Kordon, esnafın ve vatandaşların çalışmalardan dolayı mağdur olmaması için taş yerine daha kısa sürede yapımı gerçekleştirilebilen renkli desenli asfalt uygulaması ile mevcut dokuya uygun olarak yenilendi. Yaya ve araç ulaşımı konforunun da arttığı 2. Kordon, yeni görüntüsü ile beğeni topladı.

 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber