Ağustos

Doğanbey ve Payamlı’ya 10 milyon liralık yatırım

Doğanbey ve Payamlı’ya 10 milyon liralık yatırım
İZSU, Seferihisar’ın Payamlı ve Doğanbey mahallelerinin içme suyu şebekesini yeniliyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün Seferihisar’daki alt yapı yatırımları hızla sürüyor. 2010 yılında Seferihisar, 2013 yılında Doğanbey-Ürkmez olmak üzere ilçeye Avrupa standartlarında iki arıtma tesisi birden kuran Büyükşehir, son olarak Doğanbey ve Payamlı mahallelerinin içme suyu şebekelerini yeniliyor. Eskiyen ve kaçaklara neden olan asbest şebekelerin yerine basınca dayanıklı, uzun ömürlü ductil borular kullanılıyor. Ürkmez bölgesinde yürütülen çalışmalar Doğanbey, Payamlı mahalleleri ile Ömür Beldesi’ni de kapsıyor.

Toplam 150 kilometrelik içme suyu şebeke yenileme işi kapsamında, İZSU Genel Müdürlüğü 10 milyon liralık yatırım yapılacak.