Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

07
Ağustos

Komutan’dan duygusal veda

TÜMÜ PAYLAŞ

Komutan’dan duygusal veda
Komutan’dan duygusal veda
Ege Ordusu Komutanlığı’ndan Jandarma Genel Komutanlığı’na atanan Org. Galip Mendi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na gerçekleştirdiği veda ziyaretinde duygu yüklü mesajlar verdi. Emekli olduktan sonra İzmir’e yerleşeceğini söyleyen Orgeneral Mendi, “Kalbim burada” diye konuştu.

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları çerçevesinde Jandarma Genel Komutanlığı görevine atanan Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Galip Mendi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na veda ziyaretinde bulundu. İzmir’de olmaktan çok büyük bir onur duyduğunu dile getiren Orgeneral Mendi, “Kalbim burada. Emeklilikte de İzmir’e yerleşeceğim. Ankara’da hem evimin, hem işyerimin, hem de gönlümün kapısı sizlere açık” dedi.
Başkan Aziz Kocaoğlu ise Ege Ordusu Komutanı olarak İzmir’e sağladığı önemli katkılar için teşekkür ettiği Orgeneral Galip Mendi’ye yeni görevinde başarılar dileyerek Saat Kulesi’nin gümüş bir biblosunu hediye etti.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber