Temmuz

Şimdi “hareket” zamanı

Şimdi “hareket” zamanı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Avrupa’da fiziksel hareketliliği teşvik eden en büyük kampanya olan NowWeMove (Şimdi Hareket Zamanı) kampanyasına İzmirlilerin davetli olduğu etkinlikle destek verecek.

Küresel ölüm oranında 4. büyük faktör olarak gösterilen fiziksel hareketsizliğe dikkat çekmek için düzenlen kampanya için İzmir Büyükşehir Belediyesi, 29 Temmuz Çarşamba günü Gündoğdu Meydanı’nda bir etkinlik hazırladı. Saat 20.00’de başlayacak etkinlikler, İzmirlileri “hareket ettirirken” aynı zamanda keyifli bir gün yaşatacak. Profesyonel dansçıların göstereceği zumba ve swing figürlerine hep birlikte eşlik eden İzmirliler, fiziksel hareketsizliğe İzmir’den dikkat çekecek.