Temmuz

Başkan Kocaoğlu’ndan “şafak” sürprizi

Başkan Kocaoğlu’ndan “şafak” sürprizi
Sabah güneş doğmadan İnciraltı’ndaki ESHOT Garajı’na giden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilk sefere hazırlanan şoförlerin bayramını kutladı. Başkan Kocaoğlu, daha sonra Halkapınar’a geçerek İZSU çalışanlarla da bayramlaştı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, henüz gün doğmadan sefere çıkmaya hazırlanan otobüs şoförleriyle bayramlaştı. Sabah 05.00’de ESHOT Genel Müdürlüğü’nün İnciraltı Garajı’na giden Başkan Kocaoğlu, burada mesaiye başlayan şoförlerin tek tek bayramını kutladı. Günün ilk seferine çıkmadan önce Başkan’la bir araya gelen şoförler, hem şaşkınlık hem de sevinç yaşadı.
Her gün binlerce yolcuyu taşıyan otobüs şoförlerine moral konuşması yapan Başkan Aziz Kocaoğlu, “Can taşıyorsunuz, vatandaşlarımıza hizmet ediyorsunuz. Gerçekten zor bir işi başarıyorsunuz. Elbette hayatın içinde bazen acı, bazen tatlı, bazen sıkıntılı günler de var. Önemli olan zorlukları hep birlikte dayanışma içinde aşmamız. 11 yıllık süreçteki çalışmalarımıza katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramı’nın kentimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı, uğurlu olmasını; barış, mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.
Konuşmasının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ile tek tek bayramlaşan şoförler, güne moralli bir başlangıç yaptı.

İZSU çalışanlarıyla da bayramlaştı
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, daha sonra Halkapınar Su Fabrikası olarak bilinen tesislere giderek burada İZSU çalışanlarıyla buluştu. Başkan Kocaoğlu, kurumun tüm personeliyle birlikte gerçekleştirdiği özverili çalışmalarını bundan sonra da sürdüreceğine olan inancını dile getirdi.