Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

32° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

15
Temmuz

“Dik duracağız”

TÜMÜ PAYLAŞ

“Dik duracağız”
“Dik duracağız”
“Dik duracağız”
“Dik duracağız”
İzmir Büyükşehir Belediyesi personeli ile geleneksel bayram kutlamasında buluşan Başkan Aziz Kocaoğlu önemli mesajlar verdi. Hiçbir kurumun kolay kolay geçemeyeceği sınavları kurum olarak başarıyla verdiklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, yatırım ve projeler konusunda bayramdan sonra daha da hızlanacakları mesajını verdi. Başkan Kocaoğlu, yol gösterici eleştirileri bugüne kadar olduğu gibi dikkate alacaklarını, siyasi çıkar amaçlı eleştiriler karşısında ise dik duruşlarını sürdüreceklerini söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ramazan Bayramı öncesi Belediye personeli ile meclis salonunda bir araya gelerek bayramlarını kutladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelinde yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiğini dile getiren Başkan Aziz Kocaoğlu, katkı ve emeklerinden dolayı tüm personele teşekkür etti. Başkan Kocaoğlu, 30 Mart seçimleri sonrası hizmet alanlarının vilayet sınırlarına ulaşarak son noktaya dayandığını belirttiği konuşmasında, yeni bağlanan 9 ilçe, 23 belde ve 430 köyün tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını söyledi. 2004 yılından bu yana sürdürdükleri doğru, disiplinli bir bütçe politikasıyla ekonomik açıdan bu duruma hazır hale geldiklerini ifade eden Başkan Aziz Kocaoğlu şöyle devam etti:
“Şu anda üçüncü stratejik planımızı uyguluyoruz. Kentin yerelde kalkınması için gereken projeleri günü geldikçe olanaklarımız ölçüsünde gerçekleştiriyoruz. Yaşam tekdüze değil. Birçok krizler sıkıntılar yaşadık. Bunlara hep birlikte göğüs gerdik. Kolay kolay hiçbir kurumun geçemeyeceği bir sınavı başarıyla verdik. Bu sınavı vermemizi, sizlerin aklı ve bilimi kullanarak yaptığınız çalışmalara ve evrensel ahlak kurallarına uymanıza borçluyuz. Bugün İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bağlı birimleri özellikle yurtdışından bakıldığında, Türkiye'nin belirli yerlerinden bakıldığında, hem yapılan işler, hem ihalelerin şeffaf olması, hem iş ahlakının düzgün olması nedeniyle örnek gösterilmektedir.”

Art niyetli eleştirilere göğüs gereceğiz
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yaptıkları çalışmalar çerçevesinde bazı eleştiriler gelmesinin normal bir durum olduğunu da vurgulayarak şöyle devam etti:
“Bunların bir kısmı yol gösterici, dikkate alınması gereken eleştirilerdir ki, biz de böyle yapıyoruz. Bir de sadece eleştirmek için, sadece işleri kilitlemek için, sadece gündem yaratmak, sadece siyasi çıkarlar için yapılan eleştiriler var. Bunlara göğüs germemiz, kurum olarak dik durmamız gerekir.”
Başkan Aziz Kocaoğlu, zamanın hızla akıp gittiğini belirterek, “Kentimizi ne kadar ileri taşırsak, kentin kalkınmasına projelerimizle ne kadar katkıda bulunursak, görevimizi o kadar layıkıyla yapmış olacağız. Ramazan Bayramı tatilinden sonra hızlanarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber