Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

13
Temmuz

Kalbi İzmir’de kaldı

TÜMÜ PAYLAŞ

Kalbi İzmir’de kaldı
Kalbi İzmir’de kaldı
Kalbi İzmir’de kaldı
Görev süresi dolan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İzmir Konsolosu Uğur Umar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na veda ziyaretinde bulundu. Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkanı Ali Çıra’nın da katıldığı ziyarette İzmir’e duyduğu sevgiyi dile getiren Umar, “5 yıl önce göreve başladığımda, İzmir’de ilk önce sizi ziyaret etmiştim. O gün dış göreve değil evime geldiğimi söylemiştim. 5 yıllık görev sürem boyunca gösterdiğiniz misafirperverlik ve ev sahipliği için gönülden teşekkür ediyorum. Gerçekten kendimi evimde hissettim, şimdi buruk ayrılıyorum” diye konuştu. Devlet görevlerin süreli olduğunu ve ne yazık ki, görev süresi dolduğunda ayrılıklar yaşandığını ifade eden Başkan Aziz Kocaoğlu da, Umar’a yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaret sonunda Başkan Aziz Kocaoğlu’nun hediye ettiği gümüş saat kulesi plaketi karşısında duygulanan Umar, “Bu benim için en güzel hediye çünkü artık ben bir İzmirliyim” diyerek kente duyduğu sevgiyi bir kez daha dile getirdi.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber