Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

17° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

30
Haziran

Büyükşehir davası 3 Kasım’a ertelendi

TÜMÜ PAYLAŞ

Büyükşehir davası 3 Kasım’a ertelendi
Büyükşehir davası 3 Kasım’a ertelendi
Büyükşehir davası 3 Kasım’a ertelendi
Büyükşehir davası 3 Kasım’a ertelendi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte 129 kişinin yargılandığı davada mahkeme,  Anayasa Mahkemesi’ne yazılan yazının beklenmesine karar verdi. Duruşma 3 Kasım 2015 tarihine erteledi.

7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen  duruşma sonrası açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu davanın içinin boş olduğunun dünya kamuoyunda ispatlandığını belirterek, bürokratlarla birlikte her iki üç ayda bir adliyeye gelmelerinin ülkenin dünyadaki prestiji için zararlı olduğunu söyledi. Anayasa Mahkemesi’nin vereceği kararı bekleyeceklerini söyleyen Başkan Kocaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: Bu asılsız dava İzmir, ülke ve dünya kamuoyunda zaten beraatla sonuçlandı. Şimdi prosedürleri izliyoruz. Biz de biran evvel beraat etmeyi, mahkeme koridorlarına gelmemeyi diliyoruz. İnşallah önümüzdeki celselerde bu gerçekleşir. Anayasa Mahkemesi biran önce karar verir. Bir ‘oldu, bittiye’ geldiğimiz realite. Bunun aksini iddia edecek kimse yok. Bütün arkadaşlarımızla birlikte biz de İzmirliler de yıprandık. Biz de beraat ederek manevi olarak bu sıkıntımızın telafi edilmesini istiyoruz. Bu içi boş davanın sürekli gündemde tutulması,   buraya iki üç ayda bir gelmemiz hem bizim,  hem İzmir, hem de ülkemizin dünyadaki prestiji için zararlıdır.  Vakit evvel bu dava sonuçlanırsa bir hatadan dönülmüş olacaktır”. 


TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber