Haziran

Moğollar geliyor

Moğollar geliyor
Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 3. kez düzenlediği “Aşık Veysel Sanat Günleri”, yarın (Çarşamba) akşam ünlü rock grubu Moğollar’ın konseri ile başlıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda düzenlediği “Aşık Veysel Sanat Günleri”nin bu yılki açılışını ünlü Türk Rock Müziği grubu “Moğollar” ile gerçekleştirecek.
24 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 21.30’da başlayacak ücretsiz konser, İzmirlilere coşku dolu bir gece yaşatacak. Yarım asıra yaklaşan sanat yaşantıları ile müzikseverlerin gönüllerine taht kuran ünlü müzik grubu Moğollar, birbirinden güzel parçalarını İzmirliler için seslendirecek.

Sırada ünlü sanatçılar var
Büyükşehir Belediyesi’nin 2010 yılında hizmete açtığı ve kısa süre içinde kentin en popüler kültür ve spor merkezlerinden biri haline gelen Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaki Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek “Aşık Veysel Sanat Günleri”, farklı tarihlerde düzenlenecek 8 konserle Eylül ayına kadar sürecek. 22 Temmuz’da Kent Orkestrası, 29 Temmuz’da Aylin Aslım, 5 Ağustos’ta Orhan Hakalmaz, 12 Ağustos’ta Demir Demirkan, 19 Ağustos’ta Model, 26 Ağustos’ta Can Bonomo ve 2 Eylül’de Hüseyin Ay İzmirlilerle buluşacak.