Haziran

Onlar “geleceğin” profesyoneli

Onlar “geleceğin” profesyoneli
Bünyesinde barındığı 35 branş ve 3 bin 500 lisanslı sporcusuyla Türkiye’nin en büyük spor kulüpleri arasında gösterilen İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, basketbol altyapı takımlarına yönelik seçme düzenledi. Celal Atik Spor Salonu’nda gerçekleştirilen seçmelere 135 erkek ve 58 kız sporcu başvurdu. 1998-2005 doğumlular arasında düzenlenen seçmelere katılan sporcular başarılı olabilmek için sahada ter dökerken, aileleri de çocuklarını tribünde heyecanla izledi. Altyapı takımlarına seçilmeyi hak eden sporcuların http://www.izmirbsbspor.org internet adresinden açıklandığı bildirildi.