Haziran

En renkli veda

En renkli veda
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Kreş, Anaokulu ve Etüt Eğitim Merkezi'nde eğitim gören 6 yaş grubu minikler, ilk mezuniyet törenlerinde büyük bir heyecan yaşadı. Kültürpark İsmet İnönü Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılan mezuniyet töreninde kep giyen minik öğrenciler, sergiledikleri gösterilerle de izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

Mezun olan öğrencilerinin başarıları ile gurur duyduklarını, ancak aynı zamanda kendilerinden ayrılacak olmanın üzüntüsünü de yaşadıklarını dile getiren İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı, “Vatanı sevmek demek, çocukları sevmek demektir. Bu da bize büyük bir gurur veriyor” diye konuştu. Okul öncesi eğitimin önemine de değinen Hüseyin Kırmızı, İZELMAN Anaokulları olarak Atatürkçü, çağdaş ve aydınlığı rehber edinen kişiler yetiştirmeyi ilke edindiklerini belirtti.

Gecede Gürçeşme, Güzelyalı, Girne, Evka-4, Balçova, Evka-2 ve Gaziemir şubelerinin öğrencilerinin sunduğu Adıyaman, İzmir, Erzurum ve Karadeniz yörelerine ait halk oyunları, modern dans, lirik dans ve bale gösterileri, izleyenlerden büyük alkış aldı. Özellikle köy düğünü konseptinde sergilenen oyun ise görülmeye değerdi.
Gösterilerin ardından ilk diplomalarını alan İZELMAN öğrencileri, yaşamları boyunca hiç unutamayacakları bu anın gurur ve heyecanını aileleriyle birlikte paylaştı.