İzmir’in gururu oldular

İzmir’in gururu oldular
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ankara'da oynanan play-off karşılaşmalarını gol yemeden zirvede tamamlayıp 1. Lig şampiyonu olarak Süper Lig'e yükselen İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı’nı ziyaret etti ve başarılarından dolayı kutladı.

Kültürpark Celal Atik Spor Salonu’nda “şampiyon” ekiple birlikte “futbol topu figürlü” pasta keserek kutlama yapan Başkan Aziz Kocaoğlu, başarılı sporculara altın hediye etti. Antrenör Murat Bahar, Ankara’daki şampiyonluk maçının kaydını büyük ekranda futbolcularla birlikte izleyen Başkan Aziz Kocaoğlu’na hem ampute futbolu ile ilgili bilgiler aktardı hem de karşılaşmanın detaylarını anlatarak büyük heyecanı tekrar yaşattı. Ziyaretin sonunda Ampute Futbol Takımı teknik adam ve oyuncuları, desteklerinden ve teşviklerinden dolayı Başkan Aziz Kocaoğlu’na teşekkür etti.