Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

22
Mayıs

İZSU’da bayrak değişimi

TÜMÜ PAYLAŞ

İZSU’da bayrak değişimi
İZSU’da bayrak değişimi
İZSU’da bayrak değişimi
İZSU’da bayrak değişimi
İZSU’da bayrak değişimi
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZSU kurumunda Genel Müdürlük görevini sürdüren Güven Ağar yaş haddinden emekli olurken, yerine İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Behiye Fügen Selvitopu getirildi. Böylelikle 1987 yılında kurulan İZSU’da ilk kez bir kadın Genel Müdürlük makamına oturmuş oldu.

1978 yılında girdiği İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Şube Müdürlüğü ve Daire Başkanlığı görevlerinde bulunan Güven Ağar, 2014 yılında İZSU Genel Müdürü olarak atanmıştı. Ağar’ın 21 Mayıs 2015 tarihinde emekli olmasının ardından, bu göreve vekaleten İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fügen Selvitopu getirildi. 1981 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmaya başlayan Selvitopu, İmar Şube Müdürlüğü (1985-2005), İmar Daire Başkanlığı (2005-2011) görevlerinde bulundu. 2011 yılından bu yana İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde İmar ve Planlamadan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Selvitopu, vekaleten sürdüreceği İZSU Genel Müdürlüğü görevini İçişleri Bakanlığı’nın onayının ardından asaleten yürütecek. Fügen Selvitopu, asaleti gerçekleşinceye kadar İZSU Genel Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerini birlikte sürdürecek.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber