Kutlu olsun!

Kutlu olsun!

İzmir, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Cumhuriyet Meydanı’nda büyük coşkuyla kutladı.

Törene İzmir Valisi Mustafa Toprak ve eşi Selime Toprak, Ege Ordu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Galip Mendi ve eşi Merih Mendi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, askeri erkan, protokol ve vatandaşlar katıldı.

Bando eşliğinde saygı duruşu ile başlayan programda İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Türk bayrağı göndere çekildi. Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ali Osman Tatlısu’nun konuşması ile devam eden programda gençlik adına konuşma yapıldı, Gençlik Marşı ve şiirler okundu. Gençlerin zeybek, ritmik jimnastik, karate, aerobik, Kafkas, Kick Boks, step, Roman Ateşi ve aletli jimnastik gösterileri büyük alkış aldı. Kutlama töreni paramator geçişi ile sona erdi.