Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

24° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

16
Mayıs

Gençlik başımda “Duman”…

TÜMÜ PAYLAŞ

Gençlik başımda “Duman”…
Gençlik başımda “Duman”…
Gençlik başımda “Duman”…
Gençlik başımda “Duman”…
Gençlik başımda “Duman”…
Gençlik başımda “Duman”…
Gençlik başımda “Duman”…
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Gündoğdu Meydanı’nda düzenleyeceği şenlikle kutlayacak. Aynı günün akşamında ise ünlü rock grubu Duman’ın konseri var.

Atatürk’ün gençlere armağanı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, İzmir’de ayrı bir coşkuyla kutlanacak. Gençler, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle bu özel günde doyasıya eğlenecek.
19 Mayıs Salı günü saat 16.00’da Gündoğdu Meydanı’nda başlayacak etkinlikler için özel oyun parkurları kurulacak. Çocuklar için top havuzu, şişme oyun parkurları, palyaço, masal kahramanları, tahta bacak gibi etkinliklerin yer alacağı şenlikte pop corn, macun ve pamuk şeker ikram edilecek. 15 yaş üstü gençler de trambolin ile zıplayacak, canlı dart ve langırt oynayacak, suma ve gladyatör dövüşü yaparak rodeoya binecek. Tırmanma piramidi de gençlerin ilgisini çekecek oyunlar arasında.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri bununla da sınırlı kalmayacak. Saatler 21.00’i gösterdiğinde, rock müziğinin sevilen gruplarından Duman’ın konseri olacak. Ünlü grup, Gündoğdu Meydanı’ndaki konserde sevilen parçalarını İzmirli gençler ve kendini genç hissedenler için söyleyecek.




TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber