Acılar paylaşıldıkça azalırmış

Acılar paylaşıldıkça azalırmış
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Soma’da 301 madencinin yaşamını yitirdiği kazanın birinci yıldönümünde Kınık’ta 14 şehit veren Köseler, 3 canın yitirildiği Çanköy ve son olarak da 11 şehidin bulunduğu Elmadere’ye giderek kederli aileleri yalnız bırakmadı. Kınıklı köylüler, acıları paylaşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu adeta bağrına bastı. Başkanın mahallelerine geldiğini duyan Elmadere halkı konvoy oluşturarak ziyaret boyunca Başkan Kocaoğlu'nun yanından ayrılmadı. Evlatlarını şehit veren ailelere bir kez daha başsağlığı dileyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, istek ve sıkıntılarını dinleyerek her zaman yanlarında oldukları mesajını yineledi. Başkan Kocaoğlu, Maden Şehitliği’ne giderek dua etti.