Mayıs

“Yuva arayan patiler” yeni ailelerine kavuştu

“Yuva arayan patiler” yeni ailelerine kavuştu
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İnciraltı Kent Ormanı’nda düzenlediği sahiplendirme etkinliği ile geçici köpek bakım evlerinde tedavisi tamamlanan 4 köpeği yeni bir yuvaya kavuşturdu. Hayvanseverleri ilgi ve yuva bekleyen hayvanlarla bir araya getiren programda İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan “yuvaarayanpatiler.izmir.bel.tr” sahiplendirme sitesinin tanıtımı da gerçekleştirildi. HAYTAP – Hayvan Hakları Federasyonu ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin de katıldığı etkinlik süresince, Büyükşehir Belediyesi tarafından sokak hayvanları için yapılan hizmetler ile genel bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca halka açık yerlerde, parklarda köpek gezdirme esnasında çevreye verilen zararların önlenmesi için yapılması gerekenler anlatıldı. Etkinlikte, Büyükşehir Belediyesi tarafından parklara yerleştirilen atık poşetleri hakkında broşürlü tanıtım da yapıldı.