Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

22
Nisan

İZVAK teşekkürü

TÜMÜ PAYLAŞ

İZVAK teşekkürü
İZVAK teşekkürü
İZVAK teşekkürü

İzmir Gücü Spor Vakfı’nın (İZVAK) yeni Başkanı Erdoğan Tözge ve Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğu’nu ziyaret ederek amatör spor kulüplerine verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

Futbolculara akademik eğitim ile sağlık desteği verilmesi konusunda projeleri olduğunu kaydeden İZVAK Başkanı Erdoğan Tözge, Başkan Kocaoğlu’ndan da bu konuda destek istedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Altınordu Spor Kulübü tarafından düzenlenen U12 İzmir Cup’ın kent tanıtımına önemli katkılar sağladığını belirten Tözge, Büyükşehir Belediyesi’nin kulüplerin ürettiği projelere desteğinin çok önemli olduğunu vurguladı. Ziyarette, ulusal ve uluslararası başarılarıyla kentin tanıtımına büyük katkı koyan Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’na verilen destek için de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’na teşekkür edildi.

İZVAK’ın futbolculara sağlık ve eğitim desteğine yönelik projesine Kent Koleji aracılığıyla seve seve destek olabileceklerini belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarının altını çizdi. Ziyarette İZVAK Başkan Yardımcısı Sadrettin İşçimenler ile İZVAK Yönetim Kurulu üyeleri Namık Kemal Marmara, Ömer Dinçer, Etem Sami Akşehir ve Ali Terzioğlu da hazır bulundu.

TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber