Doğal Yaşam’da yeni rekor

Doğal Yaşam’da yeni rekor
Pazar günkü biletli ziyaretçi sayısı, 17 bin 820 giriş ile tüm zamanların rekorunu kırdı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Sasalı’da kente kazandırdığı Avrupa’nın en nitelikli hayvanat bahçeleri arasında gösterilen Doğal Yaşam Parkı, Pazar günü ziyaretçi akınına uğradı. Havanın güzel olmasını fırsat bilen İzmirliler, 130’dan  fazla türde hayvanı  yakından görmek hem de güzel bir gün geçirmek için soluğu Doğal Yaşam Parkı’nda aldı. 17 bin 820 biletli girişle rekorun yaşandığı günde, özellikle çocuklar en büyük ilgiyi parkın yeni üyeleri yavru zebralar ile yavru filler İzmir ve Deniz’e gösterdi.