“Sadece AKP’li değil, CHP’li belediyelerin tesislerini de devraldık”

“Sadece AKP’li değil, CHP’li belediyelerin tesislerini de devraldık”
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş’teki Et Entegre ve Yeni Hal tesislerinin yasa gereği ve Valilik Komisyonu kararıyla devralındığını açıkladı. Söz konusu uygulamanın Ödemiş’e özel olmadığını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Siyasi ayrımcılık yaptığımıza dair ithamları asla kabul etmiyoruz. Biz sadece AKP’nin seçim kazandığı Ödemiş Belediyesi’nin değil, CHP’li belediye başkanlarının görev yaptığı Bergama, Karaburun, Beydağ ve Tire mezbahalarını da devraldık. Yine CHP’nin seçim kazandığı Çeşme’den ilçe garajı ile Ilıca Garajı’nı da aldık ki, her ikisi de paha biçilmez arazilerdir. Aynı şekilde Çandarlı, Kınık ve Kiraz’daki mezbahaları da devralarak işletmeye başladık” dedi.

Ödemiş’te seçimi CHP’nin kazanması durumunda da aynı uygulamayı yapacaklarının altını çizen Başkan Kocaoğlu, “11 senedir ayrım yapmadık, bundan sonra da yapmayacağız. Ödemiş’teki tesisler, Ödemişlilere hizmet vermeye devam edecek. Tesislerin özel sektöre devredileceği söylemleri de gerçeği yansıtmıyor. Zaten bugüne kadarki uygulamalarımızda böyle bir örnek yoktur. Burada çalışan personeli Büyükşehir Belediyesi ya da belediye şirketleri bünyesine aldık” şeklinde konuştu