“Topluma harç olmalıyız”

“Topluma harç olmalıyız”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu yıl 25. yaşını kutlayan Ege Genç İşadamları Derneği’nin (EGİAD) yöneticilerini ağırladı. Ziyarette EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, Yönetim Kurulu üyeleri Serkan İpek, Alper Koçak, Yağız Serter, Onur Gözümoğulları, Övünç Emre, Anıl Yüksel ve Ahu Salgar Kanat hazır bulundu. EGİAD üyeleri olarak kente ve topluma hizmet sunacak projeler için Büyükşehir Belediyesi ile elbirliği yapmaya her zaman hazır olduklarını ifade eden Seda Kaya, İzmir’in sosyal medya aracılığıyla yurtdışında tanıtımını sağlayacak “City of İzmir” ve benzeri projelerde bu birlikteliği başarılı bir şekilde sergilediklerini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise EGİAD’ın sergilediği sosyal duyarlılığın her türlü takdiri hak ettiğini belirterek, “Tüm Anadolu’yu kaynaştırarak Türk toplumuna harç olmamız gerekiyor” dedi.