İzmir’de Ziynet Sali fırtınası

İzmir’de Ziynet Sali fırtınası

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 6. İzmir Kadın Festivali kapsamında, İzmirli kadınları sevilen sanatçı Ziynet Sali ile buluşturdu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlik programı çerçevesinde İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde sahneye çıkan sanatçının konserine ilgi büyük oldu. Her yaştan binden fazla kişinin izlediği konserde kadınlar bazen oynadı, bazen de duygusal şarkılarla hüzünlendi.  Sanatçının şarkılarına eşlik eden dansçılar da performansları ile göz doldurdu.

Beğenilen şarkılarını ardı ardına seslendiren sanatçı, enerjisi ile İzmirliler’in gönlünü fethetti. Konseri izleyenler arasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu da vardı.