Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

24° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

07
Mart

Bu kuyruk başka kuyruk!

TÜMÜ PAYLAŞ

Bu kuyruk başka kuyruk!
Bu kuyruk başka kuyruk!
Bu kuyruk başka kuyruk!
Bu kuyruk başka kuyruk!
Bu kuyruk başka kuyruk!
Bu kuyruk başka kuyruk!
Bu kuyruk başka kuyruk!
Bu kuyruk başka kuyruk!
Bu kuyruk başka kuyruk!
Bu kuyruk başka kuyruk!
Bu kuyruk başka kuyruk!
Bu kuyruk başka kuyruk!
Ödemiş’in kırsaldaki mahallelerini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kendisini görmek için bekleyen vatandaşların oluşturduğu uzun kuyruklarla karşılandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 30 Mart 2014 sonrası hizmet sınırlarına dahil olan ilçelerdeki ziyaretlerini Ödemiş’le sürdürdü. Bugüne dek nispeten daha az hizmet almış ve ihtiyaçları aciliyet gösteren bölgelere öncelik vermek istediklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, yasa değişikliği sonrası mahalle statüsüne dönüşen 13 köyü ziyaret etti. Başkan Aziz Kocaoğlu’nun Bozcayaka, Çamlıca, Küre, Küçükören, Hamamköy, Güney, Demircidere, Çayır, Yolüstü, Gereli, Kışlaköy, Türkönü ve Ertuğrul mahallelerini kapsayan ziyaret maratonunun bir bölümüne Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem de eşlik etti. Başkan Kocaoğlu’nu karşılamak ve yakından görebilmek için uzun kuyruklar oluşturan Ödemişlilerin sevgi gösterileri görülmeye değerdi. Özellikle Hamamköy’deki karşılama kuyruğunun uzunluğu dikkat çekiciydi.

Siz kalkınırsanız, Türkiye kalkınır

Muhtarlar ve vatandaşların tespit ettiği yol ve altyapı problemlerinin dışında kalkınmaya yönelik projeleri de hayata geçirmek istediklerini söyleyen Başkan Kocaoğlu, Yarımada ve Bakırçay’dan sonra Küçük Menderes’de de bir stratejik kalkınma planı hazırlamak için çalışmaya başlayacaklarını söyledi.

Küçük Menderes’in yüksek bölgelerindeki üreticilerin ağırlıklı olarak talep etttiği ceviz ve kestane fidanlarının yetiştirilmesi için de girişimlere başladıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, şunları kaydetti:“Tabii ki, ihtiyaçlar sınırsız. Ancak biz iyi niyetle, samimiyetle, birbirimize inanarak, güvenerek çalışacağız. Siz kalkınırsanız, İzmir kalkınır, Türkiye kalkınır. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kaynaklarının belirli bir kısmını kırsalın, köylünün kalkınması için harcayacağız. Kırsalın kalkınması için, sağlıklı üretimin, iyi tarımın yapılması ama hepsinden önemlisi ürünün değeriyle satılması gerekir. Bunun gerçekleşmesi için de Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığımızla birlikte çalışıyoruz.

Başkan ziyaretlerinde eşlik eden Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ise, “Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na mesaisini bizlere ayırarak, köylerimizin sorunlarını dinlemek üzere buralara kadar geldiği için teşekkür ederim”dedi.

Başkan Aziz Kocaoğlu, Gereli’de, bölgedeki köyleri ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’la karşılaştı. Balbay, Başkanımız kabul ederse ben de kendisinin Ankara’daki yardımcısıyım” diye konuştu. 


TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber