İzmir’den Bobby McFerrin geçti

İzmir’den Bobby McFerrin geçti
İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde İzmirli müzikseverlerle buluşan dünyaca ünlü sanatçı Bobby McFerrin, kelimenin tam anlamıyla izleyicileri büyüledi. Grammy ödüllü 64 yaşındaki sanatçı, inanılmaz sesi ve kullandığı ses teknikleriyle, neşeli mizacı ile İzmirliler’e unutulmaz bir gece yaşattı. “Don’t worry, be happy” şarkısı ile 1988’de dünyadaki tüm listelerin en tepesine yerleşen Bobby McFerrin, İzmir konserinde 2013 yılında yayınlanan son albümü “Spirityouall”ın yanı sıra diğer albümlerinden de şarkılar seslendirdi. Bobby McFerrin’e konserde piyanoda Gil Goldstein, viyolinde David Mansfield, gitarda Armanda Hirsch, basta Jeff Carney, davulda Louis Cato, vokalda ise kızı Madison McFerrin eşlik etti. McFerrin’e eşlik eden müzisyenlerin performansları da büyük alkış aldı.