Şubat

Doğal Yaşam Parkı’nda ödül zamanı

Doğal Yaşam Parkı’nda ödül zamanı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “Sizin Gözünüzden Doğal Yaşam” konulu fotoğraf yarışması dereceye girenler, ödüllerini törenle aldı. Yarışmaya bu yıl 344 fotoğraf sevdalısı tam 1441 eserle katılmıştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Doğal Yaşam Parkı’nda barınan 120’den fazla türde 1200’ü aşkın hayvanı genç nesillere tanıtmak ve fotoğrafçılığın gelişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği “Sizin Gözünüzden Doğal Yaşam” konulu fotoğraf yarışmasında ödül heyecanı yaşandı. 344 kişinin 1441 fotoğrafla katıldığı yarışmada, jürinin yaptığı zorlu değerlendirmenin ardından Alahattin Kanlıoğlu birinci, Burak Konca ikinci, Remziye Mutlu üçüncü olurken, Murat Aytaş mansiyon ödülüne layık görülmüştü. Dereceye girenler ödüllerini Doğal Yaşam Parkı’nda düzenlenen törenle aldı. Törene İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökçe ile hayvanseverler ve fotoğrafseverler katıldı. Birinciye tablet bilgisayar ve bisiklet, ikinciye bisiklet, üçüncüye tablet bilgisayar ödülünün verildiği törenin ardından yine jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda sergilenmeye değer bulunan eserlerden oluşan fotoğraf sergisi açıldı. 9 Mart 2015 tarihine kadar Doğal Yaşam Parkı’nda açık kalacak sergi, 11 Mart-11 Nisan 2015 tarihleri arasında ise Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sergilenecek.