Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

16
Şubat

İki sergi, bir konser

TÜMÜ PAYLAŞ

İki sergi, bir konser
İki sergi, bir konser
İki sergi, bir konser
İki sergi, bir konser
İki sergi, bir konser
İki sergi, bir konser
İki sergi, bir konser
İki sergi, bir konser
İzmir Büyükşehir Belediyesi, “Türkiye’nin ilk bayan bakır ustası” Hürmüz Arslantürk’ün bakır rölyef ile İzmirli 20 ressamın “Renkli fırçalar” adlı sergisine ev sahipliği yapacak. Çarşamba akşamı ise İzmirlilerin sabırsızlıkla beklediği Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası konseri var.

Şubat ayında İzmirlileri konserler, sergiler, tiyatro ile film gösterimleri ile buluşturan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu hafta iki önemli sergiye daha evsahipliği yapacak.

Çetin Emeç Sanat Galerisi’nde 19 Şubat Perşembe günü saat 18.00’da Hürmüz Arslantürk’ün “Sonbahar Anadolu” isimli “Bakır Rölyef ve Resim Sergisi”nin açılışı yapılacak. 19 Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü mezunu olan Hürmüz Arslantürk, Türkiye’nin ilk bayan bakır ustası. Bazı eserleri Kültür Bakanlığı Sanat Koleksiyonu’nda yer alan Arslantürk, bugüne kadar 13 kişisel, 4 karma olmak üzere 17 sergiye ve uluslararası sanat fuarlarına katıldı. Sergi 16 Mart tarihine kadar gezilebilecek.

Karma resim sergisi
27 Şubat Cuma günü saat 18.00’da da Tarihi Havagazı Fabrikası’nda “Renkli Fırçalar Resim Sergisi”nin açılışı gerçekleştirilecek. İzmirli 20 ressamın katılacağı karma sergide yağlı boya, sulu boya ve özgün baskı çalışmaları olmak üzere 40 eser yer alacak. Sergi 9 Mart tarihine kadar açık kalacak.

Bu hafta İzmirli sanatseverlerin iple çektiği bir de konser var. Ciddi bir hayran grubuna sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, 18 Şubat Çarşamba günü İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde bir konser verecek. Saat 20.00’da başlayacak konserin orkestra şefliğini Hüseyin Çebi yapıyor. Konserde Aydın Uştuk, Sedat Yüce, Tevfik Rodos, Funda Öncü, Cevher Doğan, Esi Taviloğlu, Esra Göndeş ve Bahar Pamukçu solist olarak yer alacak. Konser halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek.

 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber