İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı kültür sanat merkezlerinden biri de Bornova Atatürk  Mahallesi'nde kültür sanat hayatına katıldı. 2 bin 930 metrekare toplam inşaat alanlı,  üç katlı binanın bodrum katında 25 araçlık otopark, sığınak ve servis alanları yer alıyor. Zemin katta 170 kişilik konferans salonu, 224 kişilik yemek salonu ve mutfak bulunuyor. Birinci katta ise 400 kişilik büyük bir konferans salonu, okuma ve eğitim, oyun  salonları, fuaye ile idari odalar yer almakta. Yapımına 2007 yılının Ağustos Ayında başlanan ve 2008 Ekim ayında hizmete alınan merkezin etrafında çocuk parkı ve çevre düzenlemesi yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı kültür sanat merkezlerinden biri de Bornova Atatürk Mahallesi'nde bulunan Bornova Kültür Merkezi. 2008 yılında hizmete açılan kültür sanat merkezi, özellikle ilçenin yukarı kısımlarındaki semtlerde oturan vatandaşların kültür-sanat etkinlikleriyle buluşmasında önemli rol oynamakta.
Tel: 293 39 49 Salon
Tahsis Bedeli : Ücretsiz