Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

17
Mayıs

Üçü bir arada

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı konserinde Ceza, Sattas ve Can Bonomo'yu aynı sahnede buluşturacak.

Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli günlerinden biri olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, İzmir'de coşkuyla kutlanacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumartesi gününün akşamında Gündoğdu Meydanı'ndaki dev konserde, gençlerin en çok sevdiği sanatçıları aynı sahnede buluşturacak. Türkiye'nin Reggae ekibi Sattas,  Türkçe rap'in uluslararası sahnedeki sesi Ceza ve pop-rock tarzını kendine has yorumlayan Can Bonomo'nun konseri saat 21.00’de başlayacak.

Sattas, Ceza ve Bonomo
Reggae türünün ülkemizdeki önde gelen temsilcilerinden Sattas, Root Reggae'nin özünden uzaklaşmadan jazz, ska, dub, klasik müzik ve rock formlarını kullanarak müziklerini icra ediyor. Sattas, her sözünde ve notasında bir mesaj içeriği taşıyan bu müzik türüyle, Türkiye'de ve dünyada yaşananları, insanların duruşlarını ve olaylar karşısında takındıkları tavırları anlatıyor. Özellikle sahne performansları ve enerjileri ile dikkat çeken grup, Türkiye'nin ilk Root-Reggae grubu olma özelliğini taşıyor.
2007'de herkesin alışmış olduğu tarzları bırakıp ilk defa katıldığımız MTV ödül töreninde "en iyi Türk sanatçı" seçilen Ceza, aynı zamanda "Türkiye’de en hızlı rap söyleyen sanatçı" unvanına da sahip.
Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi "Love Me Back" adlı şarkıyla temsil ettikten sonra gençlerin sevgilisi haline gelen Can Bonomo ise "rock-pop" tarzı olarak adlandırdığı şarkılarıyla, kısa süre içinde popüler müziğin sevilen isimleri arasına girmeyi başardı.

 
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber