Ağustos

Kenti birlikte koruyacağız

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, kuruluş yıldönümünü kutlayan Zabıta Teşkilatı'yla bir araya geldi. Aydoğan, kentin güzelliklerini korumak için hep birlikte mücadele edeceklerini söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi zabıta birimlerinin yöneticileri, Zabıta Teşkilatı’nın 62. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan’ı ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yıldız Devran’ın da eşlik ettiği ziyarette, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Aydoğan, zabıta personelinin kuruluş yıldönümünü kutlayarak, başarılar diledi. Zabıta Teşkilatı’nda üniformanın bir sorumluluğunun olduğunu söyleyen Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, “Kentin güzelliklerini hep birlikte çalışarak korumak zorundayız. Birlikte mücadele edeceğiz. Azimle çalışacağız” diye konuştu.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Şemi Albat ise çözüm ve üretme noktasında çıtalarını yükselttiklerini söyleyerek, “İstek ve temennileri çok hızlı bir biçimde yerine getiriyoruz. 30 ilçede her noktada varız” dedi.