Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

12
Mayıs

Hakkınızı ödeyemeyiz

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buca’da kurduğu Sosyal Yaşam Kampüsü’ndeki Huzurevi sakinleri “Anneler Günü”nü İzmir Büyükşehir Belediyesi yöneticileriyle birlikte kutladı. Huzurevi sakinlerine küçük hediyeler sunan ve onlarla sohbet eden Genel Sekreter Dr. Buğra Gökçe, Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serpil Keskin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun selamlarını da iletti. Gökçe, "Tüm annelerimizin gününü kutluyoruz. Onların varlığı, hepimiz için çok önemli. Haklarını asla ödeyemeyiz" diye konuştu.
Yapılan bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren söyleyen Huzurevi sakinleri ise Büyükşehir çalışanlarının kendilerine her zaman çok şefkatli yaklaştığını belirterek "Burada güvenli, konforlu ve sağlıklı bir ortamdayız. Hayatımızın ikinci baharını Buca Sosyal Yaşam Kampüsü’nde yaşıyoruz" dedi.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber