Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

18
Haziran

"Baskılardan değil özgürlükten yanayız"

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ tarafından ortaya atılan "Ak Parti ve MHP'ye ait ayaklı panolar, Büyükşehir Belediyesi  ekipleri tarafından toplatılarak çöpe atıldı" iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Belediyemiz, seçim dönemlerinde tüm siyasi partilerin propaganda çalışmalarına maksimum toleransla yaklaşmış ve yaklaşmaya da devam etmektedir. Herhangi bir siyasi partinin afiş ya da pankartlarının toplatılmasına ilişkin ilgili birimlerimize verdiğimiz bir talimat olmadığı gibi, bu tür yaklaşımların İzmir'deki demokratik ruh ve hoşgörü iklimine asla yakışmadığını da çok iyi bilmekteyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak baskıların değil özgürlüğün tarafındayız. Bu işin  sorumlularının bir an önce bulunması, bizim de en büyük dileğimizdir" ifadelerine yer verildi. Büyükşehir yetkilileri, Seçim Kurullarının yazılı talimatıyla toplanması gereken afiş ve pankartların ise asla çöpe atılmadığı bilgisini de paylaştı.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber