31° ÇOK BULUTLU

Tek Dünya Kentleri Yarışması'nda İzmir'e Oy Veriyoruz

WhatsApp'ta paylaş Twitterde paylaş Facebook'ta paylaş Google plus'ta paylaş
Tüm Duyurular PAYLAŞ

Haydi İzmir, 40 rakip kent arasında İzmir’i 1. Sıraya taşıyoruz!

Tek Dünya Kentleri Yarışması (One Planet City Challenge) iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmak, karbon ayak izini azaltmak ve çevre bilinci konusunda yenilikçi adımları teşvik etmek amacıyla Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından düzenleniyor.

Yarışma teması ise bu yıl sürdürülebilir ulaşım ve hareketlilik olarak belirlendi.

İzmir'imiz için 29 Eylül 2017 tarihi itibari ile başvurusunu yapmış olduğumuz yarışmada kazanan şehir www.welovecities.org internet adresindeki oylama sonucu belli olacak.

İzmir’de yaşayan ya da yaşadığı yerden İzmir’i desteklemek isteyen herkes klavye başına!
İzmir’e hep birlikte dünya çapında en sevilen kent unvanını kazandırıyoruz!

30 Haziran tarihine kadar www.welovecities.org sayfasından İzmir’e oy veriyor ve #weloveIzmir etiketi ile sosyal medyada çok sayıda paylaşım yaparak güzel şehrimizi birinciliğe taşıyoruz.