SAĞANAK YAĞIŞLI

Eylül

İsmail’e sevgilerle...

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İZELMAN A.Ş., İzmir’in Beydağ İlçesi Yeşiltepe Köyü’nde yaşayan ve İzmir Fuarı’nı hiç görmediği halde İZFAŞ tarafından düzenlenen “Benim Fuarım, Benim Masalım, Benim Fuarım, Benim Öyküm” konulu öykü ve masal yarışmasında birinci olan İsmail Bayraktar’ı unutmadı. İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı’nın yazdığı bir mektupla birlikte İsmail Bayraktar’ı köyünde ziyaret eden İZELMAN yetkilileri, İsmail’in hikayelerini daha rahat yazabilmesi bir çalışma masası ve gelecekteki eğitim yaşamına yardımcı olabilmesi için eğitim materyalleri ile hikaye kitapları armağan etti.

İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı gönderdiği mektupta, bugüne kadar hiç görmediği İzmir Fuarı’nı yazan İsmail’den çok etkilendiğini dile getirerek, okuyan ve yazan insanların düşüncelerini ve yeteneklerini daha iyi ifade edebildiklerini, en önemlisinin de çok okuyan insanın kendisine ve çevresine karşı duyarlı bir birey olduğunu dile getirdi. Eğitime verdiği önemi her fırsatta gündeme getiren İZELMAN A.Ş, geçtiğimiz günlerde de Balıkesir'in Balya ilçesinde bulunan Koyuneri Köyü’ndeki anaokulu öğrencileri için eğitim setleri ve oyuncaklar göndermişti.