Ağustos

Bir tatlı huzur

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde, Büyükşehir Belediyesi Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevi’nde kalan yaşlıları yalnız bırakmayarak bayramlarını kutladı. Odaları tek tek dolaşdığı Huzurevi sakinleriyle sıcak sohbetler gerçekleştiren Genç, dertlerini ve isteklerini dinlediği yaşlılara hem bayram şekeri ikram etti hem de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun sevgi, selam ve hürmetlerini iletti. Pervin Şenel Genç, “En büyük ihtiyaçları sevgi. Biz de sık sık ziyaret ederek onları yalnız bırakmamaya, sevgimizi paylaşmaya çalışıyoruz” diye konuştu.