Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

24° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

27
Mayıs

Bravo gençler!

TÜMÜ PAYLAŞ

Urla’da kıyı temizliği yapan Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ve Abla-Ağabey-Kardeş projesi katılımcılarını ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, çevreci gençlere tam destek verdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin örnek projeleri arasında gösterilen Abla-Ağabey-Kardeş projesi katılımcıları, Urla'da buluştu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da, Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi ile ortaklaşa yürütülen “Denizden Gelen Kardeşlik” projesi için bir araya gelen katılımcılar sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Karabağlar ve Bayraklı bölgelerinden projeye katılan 60 kardeş ve 70 abla-ağabey ile bir süre sohbet eden Başkan Kocaoğlu, daha sonra kıyı ve deniz temizliği yapan İzmir Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleriyle bir araya geldi. Genç TEMA, İYTE Genç TEMA, EGESAT ve URLA TEMA ile işbirliği yapan Gençlik Meclisi üyelerinin destek verdiği Uluslararası Dünya Temizliği kampanyası çerçevesinde kıyı temizliği yapan gençler, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’na çalışmaları hakkında bilgi verdi. Su altı temizliği de yapan gençleri kutlayan Başkan Kocaoğlu, daha temiz bir dünya için çaba gösteren herkesi yürekten kutladığını ve bu yöndeki çalışmalara her zaman destek olacağını söyledi.









TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber