Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

26° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

25
Aralık

“En aydınlık” kampanya

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Kütüphanesi, kısa süre önce başlattığı ‘Okunmuş Kitap Kampanyası’ ile Türkiye’nin dört bir yanındaki kitapseverlere yaklaşık 2 bin adet ‘okunmuş kitap’ ulaştırdı.

İzmir’de yaşayan kitapseverlerin bilgi edinmek, kendini geliştirmek ve zamanlarını değerlendirmek amacıyla yayınlardan serbestçe yararlanmalarına olanak sağlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Kütüphanesi, çok anlamlı bir kampanyaya imza attı. Kent Kütüphanesi, kısa bir süre önce başlattığı ‘Okunmuş Kitap Kampanyası’yla kitap okumayı seven ama kısıtları nedeniyle bu olanağa sahip olmayan yüzlerce okuru kitapla buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi’nin 2008 yılında tarihi Anadolu Kulübü’nü restore ederek kent hayatına kazandırdığı Kent Kütüphanesi, okunmuş kitap kampanyası ile hem kitaba tutkuyla bağlı olanların isteklerine yanıt veriyor, hem de okudukları kitapları başkalarıyla paylaşmak isteyenlere aracılık ediyor. Kent Kütüphanesi, kampanya çerçevesinde Tarsus’tan Şanlıurfa’ya, Tekirdağ’dan Erzincan’a, Sinop’tan Şırnak’a kadar Türkiye’nin bir çok kentine, yaklaşık 2 bin adet okunmuş kitap ulaştırdı. Kütüphane yetkilileri, kendilerine ulaşan kitap taleplerine koşullar elverdiğince yanıt vermeye çalıştıklarını belirtti.

Kampanyaya destek vermek isteyen kitapseverler, ‘Atatürk Caddesi No: 454 Alsancak-İzmir’ mektup adresli İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Kütüphanesi’ne 293 11 51 nolu telefon ya da kutuphane@izmir.bel.tr web adresinden ulaşabilir.













TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber