Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

16° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

07
Aralık

“Gönülden” bir iş oldu

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nı (TEGV) ziyaret ederek çocuklarla birlikte “mono baskı” yaptı. Dr. Türkegül Kocaoğlu’na ziyaretinde, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ın eşi Ayfer Solak da eşlik etti.

Çocukların kendileri hakkında merak ettikleri sorulara yanıt veren Türkegül Kocaoğlu ve belediyenin bayan bürokratları, çocuklara “okuyun” mesajları verdi. Çocukları çok sevdiğini ve bu yüzden çocuk doktoru olduğunu söyleyen Türkegül Kocaoğlu, “Çocukların ve kadınların olduğu her alanda daha fazla emek vermeye çalışıyorum. Ben de bir gönüllüyüm” dedi.

Daha sonra beraberindekilerle birlikte “Düşler Atölyesi”ne geçen Türkegül Kocaoğlu, burada 8 yaşındaki Beyza Atasoy ile birlikte “mono baskı” uygulaması yaptı. Dünya Gönüllüler Günü nedeniyle gerçekleşen ziyarete katılan tüm bayanlara “TEGV Gönüllüsü” belgesi ve çocukların yaptığı resimlerden takdim edildi.









TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber