13.3° SAĞANAK YAĞIŞLI

Temmuz

En keyifli tatil!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Cennetçeşme Kentli Merkezi, yaz tatili süresince çocuklara yönelik çeşitli kurslar düzenliyor. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği işbirliğinde düzenlenen kurslarda, çocuklara yönelik, “yaratıcı okuma”, “eğlenceli fen- matematik”, “yaratıcı drama”, “satranç”, “karikatür”, “heykel”, “gitar”, “Türkçemiz ve türkülerimiz” dersleri veriliyor.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği gönüllü eğitmenleri tarafından salı, çarşamba ve perşembe günleri 09.00 – 12.30 saatleri arasında gerçekleşen derslere katılan minikler, yaz tatillerini verimli şekilde kullanıyorlar. 1. ve 2. sınıf öğrencilerine verilen etüd derslerinin yanı sıra, her salı öğleden sonra, Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi tarafından anaokullarına yönelik “el becerisi” kursu veriliyor.