Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

21° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

21
Ocak

SESİNE GÜVENEN İZMİRLİLER, HAYDİ SEÇMELERE!

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği koroları için yeni koristler alacak. 30-31 Ocak’taki seçmeler için başvurular başladı. Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği korolarını yeni seslerle takviye etmek isteyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, korist alacak. Türk Sanat Müziği Korosu’na 18-50 yaş arası, Türk Halk Müziği Korosu’na ise 18-40 yaş arası koristler, yapılacak seçmelerle belirlenecek.


Şef Yavuz Karabulut yönetiminde çalışmalarına devam eden Sanat Müziği Korosu’nun seçmeleri, 30 Ocak 2010 Cumartesi ve 31 Ocak 2010 Pazar günleri Kültürpark Gençlik Tiyatrosu’nda saat 11.00’de gerçekleştirilecek. Şef Yolcu Bilginç yönetimindeki Halk Müziği Korosu’nun seçmeleri ise, 31 Ocak 2010 Pazar günü Kültürpark İzmir Sanat Oditoryum Salonu’nda saat 13.00’de yapılacak. Korolara katılmak isteyen sanatseverler, seçmeler için ön kayıtlarını 293 17 00 ve 441 75 58 numaralı telefonlardan yaptırabiliyor.


Yıl boyu konser şöleni
Ciddi bir izleyici topluluğu olan Türk Sanat Müziği Korosu, İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği periyodik konserlerini, Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde, provalarını ise Pazartesi ve Perşembe günleri Gençlik Tiyatrosu’nda gerçekleştiriyor. Her konserinde salonları dolduran Türk Halk Müziği Korosu da, İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde konserler veriyor.

TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber