Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

24° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

18
Ocak

“A” DE BAKAYIM!

TÜMÜ PAYLAŞ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZELMAN kreşlerinde eğitim gören 600 çocuğu genel sağlık taramasından geçiriyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi, İZELMAN Kreş, Anaokulu ve Etüt Eğitim Merkezleri’nde sağlık taramalarına devam ediyor. Düzenli olarak ağız ve diş sağlığı ile genel sağlık taramaları gerçekleştirilen minikler, “doktor abla ve ağabeylerinin” ziyaretlerinden fazlasıyla memnun görünüyor.


İZELMAN A.Ş.’ye bağlı Balçova, Bostanlı, Evka-2, Evka-4, Gaziemir, Girne, Gürçeşme, Güzelyalı ve Hatay’daki 10 kreş ve anaokulundaki öğrencilerin 2009 yılının Kasım ayında diş taramasından geçirildiğini hatırlatan Eşrefpaşa Hastanesi yetkilileri, taramaların 2010 yılında da tüm hızıyla devam ettiğini bildirdi. 1-13 yaş arasındaki 600 çocuğun genel sağlık muayenesinden geçirildiğini hatırlatan yetkililer, “Akciğer ve kalp muayenelerinin yanısıra çocuklarımızı parazit ve bit açısından inceliyoruz. Özellikle domuz gribi ve üst solunum enfeksiyonlarının salgın olduğu bu dönemde taramalarımızı daha çok önemsiyoruz” dediler.


Velilere seminer
Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi ayrıca, İZELMAN Kreş, Anaokulu ve Etüt Eğitim Merkezleri’nde eğitim gören miniklerin velilerine sağlık semineri verecek. Bir psikolog ve sağlık taraması sorumlusu doktor tarafından gerçekleştirilecek seminerde velilere “Ergenlik Dönemi” ile “Beslenme ve Obezite” konularında bilgi aktarılacak. Seminer, 3 Şubat 2010 saat 9.30’da Fuar Alanı’ndaki hollerde yapılacak.







TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber