12 ºC
26 Kasım
24 Kasım Öğretmenler Günü
HAVUZA HÜCUM!

Okulların tatile girmesi ile birlikte öğrenciler, soluğu İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaz spor okullarında aldı. 17 branşta faaliyet gösteren yaz okulların en rağbet gören branşı ise yine yüzme oldu. Veliler çocuklarını yüzme kursuna kaydettirebilmek adeta birbirleriyle yarıştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 17 branşta düzenlediği yaz spor okulları başladı Çocuklar ve gençlerin boş vakitlerini sporla değerlendirmek isteyen İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı yaz spor okulları, her yıl olduğu gibi bu yıl yine büyük ilgi gördü. Özellikle de yüzme…

Spor okullarının açıldığı ilk gün, veliler çocuklarını yüzme kursuna yazdırmak için İzmir Büyükşehir Belediyesi Celal Atik Spor Salonu’na koştu. Hem yüzme öğrenmek hem de serinlemek için yüzme kursunu tercih eden yüzlerce öğrenci, İzmir Büyükşehir Belediyesi Celal Atik Spor Salonu yüzme havuzunu doldurdu.  Haftanın 4 günü 5 – 17 yaş,  cuma günü engellilere ve hafta sonları 18 yaş ve üstü gruba açık olan yüzme kurslarına ilk hafta 450 kişi kayıt yaptırdı. İzmir Büyükşehir Belediyesi bu yıl yüzme kurslarına binin üzerinde kayıt bekliyor.

Havuzun bakımı yapıldı

Sezona girilmeden önce Celal Atik Spor Salonu Havuzu yeniden düzenlendi. Havuzun bakımı yapılarak, velilerin ve çocukların oturduğu bölümlere tente yapıldı. Tuvaletler ve duşlar yenilendi. Kurslara katılan öğrencilerin sağlığını her şeyden üstün tuttuklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yetkilileri, havuz suyunun her gün kontrol edildiğini, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda, 11 beden eğitimi öğretmeni eşliğinde yüzme kursu verildiğini belirttiler. Yüzme kursunun ücreti ise 35 YTL.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda branşlara ve yaş gruplarına ilişkin ayrıntılı bilgi için ilgili merkezlerin telefon numaraları şöyle:
Celal Atik Spor Salonu 425 04 21 veya 446 26 15, Bornova Evka –4 Spor Salonu 351 38 66, Buca Hasanağa 420 19 53, İnciraltı 278 06 00, Bayraklı Çiçek Mahallesi 345 87 47.

Eklenme Tarihi:
20 Haziran 2008 Cuma