Kasım

Kardeş Kırgızistan’a selam!

Kardeş Kırgızistan’a selam!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 4. Uluslararası Su Kongresi için kente gelen Kırgızistan'ın İstanbul Başkonsolosu Erkin Sopokov'u ağırladı. Konuk Başkonsolos'un İzmir ziyareti anısına hediye ettiği ulusal Kırgız kıyafetlerini giyerek dostluk mesajı veren Başkan Kocaoğlu "İki kardeş milletiz. Kentimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuz Sayın Başkonsolos aracılığıyla Kırgız kardeşlerimize İzmir'den selam yolluyoruz" dedi. Başkan Aziz Kocaoğlu'nun Kırgızistan Başkonsolosu'na hediyesi ise kentin simgesi Saat Kulesi'nin minyatür heykeli oldu.