Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

27° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

13
Ekim

Dokuzuncu durak Bayraklı

TÜMÜ PAYLAŞ

Dokuzuncu durak Bayraklı
Dokuzuncu durak Bayraklı
Dokuzuncu durak Bayraklı
Dokuzuncu durak Bayraklı
Dokuzuncu durak Bayraklı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,  vatandaşların mahalle bazında sorunlarını tespit etmek, talepleri değerlendirerek hızla çözüm üretmek amacıyla gerçekleştirdiği muhtar toplantılarına son hızla devam ediyor.

Karabağlar, Buca, Gaziemir, Narlıdere, Balçova, Güzelbahçe ve Konak’ın ardından bir gün içerisinde hem Bornova hem de Bayraklı ilçesi muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Kocaoğlu ilçe muhtarlarının şikayetlerini tek tek dinledi ve not aldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya ilçedeki 24 muhtarın yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bayraklı bürokratları ile meclis üyeleri de katıldı. İzmir’in gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projelerle herkese örnek olacağının altını çizen Başkan Kocaoğlu, muhtarlarla işbirliği ve diyalogun güçlenmesiyle sorunların çözümünün de daha hızlı sağlanacağını söyledi.


TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber