Eylül

İZSU’dan Beydağ köylerine güzel bir haber

İZSU’dan Beydağ köylerine güzel bir haber
İZSU Genel Müdürlüğü, Beydağ’a bağlı Eğridere, Örenler, Kokarca, Kavaklıdere ve Bölükler köylerinde yaşanan su sıkıntısını çözdü. İçme suyu kuyusu açıldı ve depo montajı yapıldı. Böylelikle yaz aylarında üst kotlarda bulunan evlerde yaşanan su sıkıntısı son buldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, sınırlarına bağlanan yerleşim yerlerinde yaşanan alt yapı sıkıntılarını çözmeye devam ediyor. Pek çok ilçede kuyular açılarak yaşanan su sıkıntısı çözülürken, içme suyu, kanal ve arıtma alt yapıları yeniden oluşturuluyor.

İZSU son olarak Beydağ’ın Eğridere, Örenler, Kokarca, Kavaklıdere ve Bölükler köylerinde yaşanan su sıkıntısını çözdü. Daha önce Çamlıburun mevkiindeki sondaj kuyusundan su alan ancak yerleşimin dağınık olması ve suyun yetersiz gelmesi nedeniyle yaşanan su sorunu, Örenler mevkiinde bir içme suyu kuyusu açılarak çözüldü. 750 metrelik terfi hattı ve 2 adet toplam 100 tonluk polyester depoyu devreye alan İZSU, böylelikle Beydağ’ın 5 köyünü kesintisiz suya kavuşturmuş oldu.