Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

31
Ağustos

Başkan’dan anlamlı mesaj

TÜMÜ PAYLAŞ

Başkan’dan anlamlı mesaj
Başkan’dan anlamlı mesaj
Başkan’dan anlamlı mesaj
Başkan’dan anlamlı mesaj
Başkan’dan anlamlı mesaj
Başkan’dan anlamlı mesaj
Başkan’dan anlamlı mesaj
Başkan’dan anlamlı mesaj
Başkan’dan anlamlı mesaj
İZBETON'un bayram buluşmasına yolladığı mesajda tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Kocaoğlu, "Büyükşehir Belediyesi, her kademedeki çalışanıyla İzmir aşığı büyük bir ailedir. Bu aile, geceli gündüzlü çalışırken, proje üretirken, hizmet ederken, sadece ve sadece 4 milyon 200 bin İzmirli hemşehrimizi ve onların refahını, mutluluğunu düşünür. Kafasının bir yerinde başka hesaplar yoktur. Bunu herkes böyle bilmelidir" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İZBETON, 6. kez düzenlediği bayram buluşmasında tüm çalışanlarını yine bir araya getirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan,  Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe ve eski Genel Sekreter Pervin Şenel Genç'in de katıldığı buluşmaya bir mesaj gönderen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İzmir Büyükşehir Belediyesi, Başkanı’ndan mühendisine, genel müdüründen asfalt işçisine kadar her kademedeki çalışanıyla, İzmir aşığı büyük bir ailedir. Bu aile, geceli gündüzlü çalışırken, proje üretirken, hizmet ederken, sadece ve sadece 4 milyon 200 bin İzmirli hemşehrimizi, onların refahını, mutluluğunu ve kentimizin daha çok kalkınmasını düşünür. Kafasının bir yerinde başka hesaplar yoktur. Bunu herkes böyle bilmelidir. Bu uğurlu, bu aydınlık yolda her zaman omuz omuza yürüdüğüm siz değerli mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, hepinize iyi bayramlar diliyorum. İyi ki varsınız!" dedi.

"Kitap kurtları"na hediye
İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer, "Şantiye tozuna kitap kokusu karışıyor" adı verilen kampanya çerçevesinde "en çok kitap okuyan"  şirket çalışanları Ümit Aydoğdu, Cihan Kasım ve Gonca Keskin'ya bol bol okumaları için yeni kitaplar hediye etti.

Törende konuşan Başkan Vekili Aydoğan, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kente büyük ve kalıcı eserler kazandıran bir vizyonla hareket ettiğini belirterek, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin her yere isminin yazılmasına sebep olan sizlersiniz” dedi ve İZBETON çalışanlarının bayramını kutladı.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber