Ağustos

Bayram’a yetişti

Bayram’a yetişti
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, özellikle tatil ve bayram dönemlerinde artan nüfus ile birlikte su sıkıntısı yaşayan Karaburun Bozköy Mahallesi’nin imdadına yetişti. Boru çapı yeterli gelmediği için su almakta zorlanan bölgeye 100 milimetre çapında borulardan oluşan 1.3 kilometrelik yeni içme suyu hattı döşendi. Karaburun Göliçi mevkiinden başlayan ve Akça Kilise-Yıldıztepe mevkiinde yürütülen hat döşeme çalışmaları bir hafta gibi kısa sürede bitirildi.  Çalışmalar Bayram tatili öncesi tamamlanarak hat devreye alındı.