Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

24° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

25
Ağustos

Bir “veda”, bir “merhaba”

TÜMÜ PAYLAŞ

Bir “veda”, bir “merhaba”
Bir “veda”, bir “merhaba”
Bir “veda”, bir “merhaba”
Bir “veda”, bir “merhaba”
Bir “veda”, bir “merhaba”
Bir “veda”, bir “merhaba”
Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla emekli olan Güney Deniz Saha Komutanı Koramiral Hasan Uşaklıoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne veda ziyaretinde bulundu. İzmir gibi çok özel bir kentte 4 yıl görev almaktan gurur duyduğunu belirten  Uşaklıoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu da bu vesile ile tanıdığı için mutlu olduğunu kaydetti. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı A ydoğan’ın da bulunduğu ziyarette, Koramiral Hasan Uşaklıoğlu’na nezaket ziyaretinden ötürü teşekkür eden Başkan Kocaoğlu, birlikte çalışmaktan onur duyduğu Koramiral Hasan Uşaklıoğlu’na emeklilik günlerini sağlıkla ve huzurla geçirmesi temennisinde bulundu. 

Koramiral Hasan Uşaklıoğlu’nun emekli olmasının ardından Güney Deniz Saha Komutanlığı’na atanan Tümamiral Aydın Şirin de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.  İzmir’de hayata geçirdikleri projeleri ve kentte yürütülen çalışmaları aktaran Başkan Kocaoğlu, Tümamiral Şirin’e görevinde başarılar diledi.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber