Erişilebilirlik Butonu
TSE
İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi facebook hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi twitter hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi instagram hesabı İzmir Büyükşehir Belediyesi Rss WhatsApp
İzmir Büyükşehir Belediyesi Resmi Logosu
Kapat

Sağ Menü

25° hava durumu ikonu

Sayfası

Sayfa İçeriği

21
Ağustos

Çok tuttu

TÜMÜ PAYLAŞ

Çok tuttu
Çok tuttu
Çok tuttu
Çok tuttu
Çok tuttu
Çok tuttu
Çok tuttu
Çok tuttu
Çok tuttu
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilk etapta 5 adetle sınırlandırdığı mini büfeler, kısa sürede İzmirlilerin büyük beğenisini kazandı. Grand Plaza şirketi, temizliği, estetiği ve uygun fiyatlarıyla öne çıkan büfelerin sayısını artırmaya hazırlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Grand Plaza, günlük yaşam içerisinde vatandaşların anlık yiyecek içecek ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, kentin farklı noktalarında kurduğu “Grand Büfe”lerle hizmet veriyor. Temizliği ve estetiğiyle öne çıkan büfelerde çay, kahve ve sandviçin yanısıra bisküvi, içeçek ve çerez türleri de bulunuyor. İlk etapta Bostanlı Rekreasyon Alanı, Bayraklı Fethi Sekin Parkı, Alsancak Vapur İskelesi önü, Güzelyalı Göztepe İskelesi yanı ve Narlıdere Sahilevleri kıyısına konulan sevimli büfeler, uygun fiyatlarıyla da öne çıkıyor.

Yaz ayları boyunca dondurma satışının da yapıldığı Grand Büfelerde kış ayında da sıcak salep bulunacak. Sayıları artacak olan büfelere önümüzdeki günlerde 2 tane daha eklenecek.
TÜMÜ
Önceki Haber
Sonraki Haber